26/09 2023

5 webinars per millorar l'atracció de talent

En l'actual món laboral altament competitiu, l'atracció de talent és més crucial que mai. Les empreses que poden identificar i atreure professionals talentosos tenen una clara avantatge competitiva. Per aquest motiu us volem  compartir una selecció d'emocionants webinars que us ajudaran a millorar les vostres estratègies d'atracció de talent.

Enllaç al canal de youtube

 

05/09 2023

Programa TU + 1 facilita als autònoms la contractació indefinida d’un treballador/a

El programa TU + 1 facilita als autònoms la contractació indefinida d’un treballador/a sempre i quan aquest no tingui cap treballador al seu càrrec. La subvenció arriba gairebé als 20.000 euros.

Qui se’n pot beneficiar?

  • Persones treballadores autònomes sense persones treballadores assalariades a càrrec seu.
  • Societats limitades unipersonals (SLU), quan la persona física que les constitueixi desenvolupi la seva activitat a la societat, sense assalariats a càrrec.
  • Persones treballadores autònomes amb una o diverses persones treballadores autònomes col·laboradores a càrrec seu sempre que el nou contracte indefinit no es formalitzi amb aquesta o aquestes persones treballadores autònomes col·laboradores.
 

Import de l’ajut

Un màxim de 19.745 euros, per a contractes a jornada completa.

 

Termini de la convocatòria

Del 5 al 28 de setembre.

 

Les persones que ho sol·licitin, quins requisits han de complir?

  • Les persones autònomes han d’estar donades d’alta al règim especial dels treballadors autònoms (RETA), o a una mutualitat, per un període mínim d’un any ininterromput amb anterioritat a la data de presentació de la sol·licitud.
  • En cas de societats limitades unipersonals, cal estar inscrita en el Registre Mercantil en el moment de sol·licitar l’ajut per un període mínim d’un
...
04/07 2023

Webinars per millorar la teva ocupabilitat i creixement professional!

Descobreix aquests webinars enriquidors que t'ajudaran a millorar el teu currículum, habilitats de comunicació, marca personal i a estar al dia amb les últimes tendències professionals. No et perdis aquesta oportunitat per destacar en el mercat laboral actual.

Enllaç del canal de YouTube

Aprofita aquests webinars per créixer professionalment i endinsar-te en el camí cap al teu futur èxit laboral!