29/05 2024

Reunió Fundació Impulsa

L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Vilablareix ha celebrat una reunió amb la Fundació Impulsa per explorar sinergies i col·laborar en la difusió del seu projecte de suport als joves. Aquesta trobada s'emmarca dins de l'objectiu compartit de promoure la igualtat d'oportunitats i fomentar la inserció laboral dels joves en situació de vulnerabilitat socioeconòmica.

La Fundació Impulsa, creada fa nou anys per un grup d'empresaris, té com a missió acompanyar els joves en la seva formació i creixement personal. Amb el suport de persones i organitzacions del territori, especialment del teixit empresarial, la Fundació ofereix beques, ordinadors, formacions emocionals i laborals, i un mentoratge personalitzat per ajudar els joves a completar els seus estudis de formació professional (FP). Els resultats fins ara han estat excel·lents: des del 2015, més de 560 joves han participat en el programa, amb una taxa d'èxit del 85%, molt superior al 50% de la mitjana catalana.

Aquest 2024, la Fundació Impulsa ha iniciat les seves activitats al Gironès, on es preveu que uns 10 joves s'incorporin al programa el proper setembre. Aquests joves, tot i la seva situació socioeconòmica desafavorida, demostren un gran compromís i motivació per millorar les seves perspectives de futur.

Si esteu interessats en col·laborar amb la Fundació Impulsa, teniu diverses opcions:

Formar part de la xarxa d'Organitzacions Impulsores com a empresa donant. Podeu trobar

...
29/05 2024

Farreras Nadal: modernització sense perdre de vista els orígens

Farreras Nadal: modernització sense perdre de vista els orígens
Des de la seva fundació l'any 1904, Farreras Nadal ha acumulat més d'un segle d'experiència en el sector de la fusta, i és, actualment, un referent a Catalunya. Al llarg de cinc generacions, l'empresa familiar ha mantingut el seu compromís amb la qualitat, adaptant-se constantment als canvis del mercat i les necessitats dels seus clients.
Va començar com una modesta serradora a Girona, dedicada al tall de fusta en brut i la seva venda local. Manel Nadal, tercera generació, amb només 17 anys va començar a treballar en el magatzem Farreras a la ronda Ferran Puig de Girona. El 1950, en prendre la direcció de l'empresa, va ampliar i diversificar el negoci i dues generacions més tard, primer amb Nando i després amb l'Àlex Nadal al capdavant, l'empresa ha passat dels tallers-magatzem del carrer Ferran Puig, al magatzem de Vall-llobrega i al complex actual del polígon de Vilablareix on es troba el seu innovador showroom FN Soul.
Farreras Nadal va deixar de ser una serradora fa anys i actualment està especialitzada a oferir una àmplia gamma de productes de fusta, i els seus derivats, per a satisfer totes les necessitats de construcció i decoració. Des de taulers versàtils fins a fustes exòtiques, passant per productes especialitzats com parquets i tarimes, té tot el necessari per als projectes de disseny i construcció.


...

16/05 2024

Solucions Hostaleria: un exemple de compromís amb l’excel·lència i el medi ambient a Vilablareix

Solucions Hostaleria: un exemple de compromís amb l'excel·lència i el medi ambient a Vilablareix

En el teixit empresarial de Vilablareix trobem una empresa especialitzada en el tèxtil per a l'hostaleria que volem que conegueu. Destaca per oferir productes de la més alta qualitat, un servei excepcional, però el que més ens agrada és el seu compromís amb la cura del medi ambient.
A SOLUCIONS HOSTALERIA fa més de 26 anys que ofereixen solucions tèxtils per a hotels, restaurants, cases rurals i apartaments turístics. Una àmplia gamma de productes de gran qualitat i personalitzables que inclou roba de taula, de llit, de bany i que complementen amb oferta d'estovalles i tovallons de paper de la marca Europochette.

Origen i compromís

La història de SOLUCIONS HOSTALERIA es remunta a més de dues dècades enrere, quan en Sergi Cisteró, amb la seva passió pel tèxtil i una visió clara de les necessitats del sector hoteler, va donar vida a l'empresa. Des dels seus inicis, Solucions Hostaleria s'ha caracteritzat per establir acords directes amb fàbriques nacionals, garantint així la qualitat del producte i apostant pel compromís de reforçar l'economia local i reduir la petjada de carboni.

Productes i qualitat

Cada una de les categories de producte que trobem al catàleg de Solucions Hostaleria integra la sostenibilitat com a base del seu

...