16/01 2024

Vilablareix se suma a la Innovació i Emprenedoria amb l'IND+I Club 2024

Amb l'esperit de fomentar l'activitat empresarial i esdevenir un pol d'innovació, Vilablareix té l'honor de ser l'amfitrió del 1r IND+I Club 2024. Descobreix com aquest esdeveniment marcarà un abans i un després per al nostre municipi.

Des de l'àrea de promoció econòmica de l'Ajuntament de Vilablareix, és un plaer compartir la notícia emocionant de l'arribada del primer IND+I Club 2024 al nostre estimat municipi. Aquest esdeveniment, organitzat en col·laboració amb IND+I, promet ser un catalitzador per al creixement empresarial i l'emprenedoria a la nostra comunitat.

L'IND+I Club Vilablareix: Fomentant la Innovació i l'Emprenedoria Local

L'esdeveniment tindrà lloc el proper 29 de gener de 2024 a les 17:00 a la Sala de Conferències de Can Guart, al carrer de la Farigola, 50, Vilablareix. La jornada s'ha estructurat de manera que ofereixi una experiència rica en coneixements i oportunitats de xarxa, amb un programa que destaca pel seu contingut inspirador i rellevància per al nostre teixit empresarial.

Programa Destacat:

Benvinguda Institucional (17:00): A càrrec de Maite Tixis, alcaldessa de Vilablareix, la benvinguda marcarà l'inici d'una jornada plena de contingut estimulant.

Presentació de l'IND+I (17:05): Amb la participació d'Àurea Rodríguez, experta en Innovació i membre del Consell IND+I, la

...
27/11 2023

Empreses destacades comparteixen la seva essència en una fitxa. Conectant Talent

Des del Rusc de Vilablareix, ens complau anunciar una iniciativa que destaca la diversitat i la riquesa de les nostres empreses locals. Sis empreses destacades del municipi han col·laborat activament per crear una "Fitxa de Promoció d'empreses amb Talent," on comparteixen els aspectes més destacats de la seva cultura empresarial.

Aquestes empreses representen una àmplia gamma de sectors, des de màrqueting digital fins a atenció dental i serveis òptics. Cadascuna d'elles ha respost a preguntes clau sobre el que les distingeix i els criteris que consideren en contractar nous col·laboradors.

  • Bizmarketing (Agència d'Inbound Marketing): Innovació en estratègies de màrqueting digital i solucions creatives per a clients. https://bizmarketing.xyz/ca/
  • S-iE (Solucions d'Identificació i Etiquetatge): Excel·lència en solucions precises i eficients d'identificació i etiquetatge.  https://www.s-ie.cat/
  • Perruqueria Guillaumes: Compromís amb l'excel·lència en serveis de perruqueria unisex i un ambient acollidor. http://www.perruqueriaguillaumes.com/
  • Clínica Dental Vilablareix: Enfocament integral en la salut bucodental i serveis de qualitat amb un equip altament qualificat.  
...
16/10 2023

Nova convocatòria per l'adjudicació dels locals M i K

Nova convocatòria per l'adjudicació dels locals M i K

Les presents bases tenen com a objecte regular la cessió, per a l'ús privatiu de béns de domini públic mitjançant concurs, de dos locals del Viver d'Empreses, situat a l'Avinguda Lluís Companys núm. 61-63, de Vilablareix.
Aquesta convocatòria té com a objectiu seleccionar projectes empresarials presentats per persones emprenedores per ocupar un local, que a continuació detallem:
Locals Superfície útil Renda Base mensual
             57,11 m2                   285,55€
M              123,35 m2                 616,75€
L'objecte d'aquesta concessió demanial és l'adjudicació, mitjançant procediment obert, de l'ús privatiu per a la generació d'activitat econòmica en el municipi de Vilablareix

Va del dia 16 d'octubre fins el 31 d'octubre

Els criteris que es tindran en compte a l'hora de seleccionar les sol·licituds per la utilització dels
locals per a la generació d'activitat econòmica seran, de forma decreixent, els que tot seguit
s'indiquen, d'acord amb la ponderació màxima que es detalla per a cadascun d'ells:
a) Viabilitat del projecte d'implantació

...