10/04 2024

Descobreix els Tallers Gratuits d'Abril: Impulsa la teva Carrera Professional!

Et convido a descobrir tots els beneficis que el Cicle de Tallers per Millorar les Sortides Professionals pot aportar a la teva carrera.

No esperis més i comença a construir el teu futur professional avui mateix!

Aquest mes d'abril iniciem una sèrie de tallers oferint una oportunitat única per a aquells que busquen impulsar la seva carrera. Aquests tallers ofereixen una gran varietat de recursos i eines que poden ajudar a desenvolupar habilitats clau i obrir noves portes laborals.  No et perdis la oportunitat d'aprendre i créixer amb aquest emocionant cicle de tallers! Aquests tallers ofereixen una gran varietat de recursos i eines que poden ajudar a desenvolupar habilitats clau i obrir noves portes laborals. 

Un dels aspectes més destacats d'aquests tallers és la possibilitat d'aprendre de professionals experimentats en diferents àmbits, que comparteixen els seus coneixements i experiències de primera mà. Això permet als participants obtenir una visió més amplia del mercat laboral i adquirir insights valuosos per progressar en les seves carreres. A més, les sessions pràctiques i interactives proporcionen una experiència d'aprenentatge dinàmica i enriquidora que motiva als participants a superar-se a sí mateixos i a assolir nous reptes professionals. Amb el suport dels mentors i companys de taller, es crea un entorn estimulant on cada participant pot desenvolupar-se i créixer professionalment.

Aquests tallers són:

TALLER

...
16/01 2024

Vilablareix se suma a la Innovació i Emprenedoria amb l'IND+I Club 2024

Amb l'esperit de fomentar l'activitat empresarial i esdevenir un pol d'innovació, Vilablareix té l'honor de ser l'amfitrió del 1r IND+I Club 2024. Descobreix com aquest esdeveniment marcarà un abans i un després per al nostre municipi.

Des de l'àrea de promoció econòmica de l'Ajuntament de Vilablareix, és un plaer compartir la notícia emocionant de l'arribada del primer IND+I Club 2024 al nostre estimat municipi. Aquest esdeveniment, organitzat en col·laboració amb IND+I, promet ser un catalitzador per al creixement empresarial i l'emprenedoria a la nostra comunitat.

L'IND+I Club Vilablareix: Fomentant la Innovació i l'Emprenedoria Local

L'esdeveniment tindrà lloc el proper 29 de gener de 2024 a les 17:00 a la Sala de Conferències de Can Guart, al carrer de la Farigola, 50, Vilablareix. La jornada s'ha estructurat de manera que ofereixi una experiència rica en coneixements i oportunitats de xarxa, amb un programa que destaca pel seu contingut inspirador i rellevància per al nostre teixit empresarial.

Programa Destacat:

Benvinguda Institucional (17:00): A càrrec de Maite Tixis, alcaldessa de Vilablareix, la benvinguda marcarà l'inici d'una jornada plena de contingut estimulant.

Presentació de l'IND+I (17:05): Amb la participació d'Àurea Rodríguez, experta en Innovació i membre del Consell IND+I, la

...
27/11 2023

Empreses destacades comparteixen la seva essència en una fitxa. Conectant Talent

Des del Rusc de Vilablareix, ens complau anunciar una iniciativa que destaca la diversitat i la riquesa de les nostres empreses locals. Sis empreses destacades del municipi han col·laborat activament per crear una "Fitxa de Promoció d'empreses amb Talent," on comparteixen els aspectes més destacats de la seva cultura empresarial.

Aquestes empreses representen una àmplia gamma de sectors, des de màrqueting digital fins a atenció dental i serveis òptics. Cadascuna d'elles ha respost a preguntes clau sobre el que les distingeix i els criteris que consideren en contractar nous col·laboradors.

  • Bizmarketing (Agència d'Inbound Marketing): Innovació en estratègies de màrqueting digital i solucions creatives per a clients. https://bizmarketing.xyz/ca/
  • S-iE (Solucions d'Identificació i Etiquetatge): Excel·lència en solucions precises i eficients d'identificació i etiquetatge.  https://www.s-ie.cat/
  • Perruqueria Guillaumes: Compromís amb l'excel·lència en serveis de perruqueria unisex i un ambient acollidor. http://www.perruqueriaguillaumes.com/
  • Clínica Dental Vilablareix: Enfocament integral en la salut bucodental i serveis de qualitat amb un equip altament qualificat.  
...