27/11 2023

Empreses destacades comparteixen la seva essència en una fitxa. Conectant Talent

Des del Rusc de Vilablareix, ens complau anunciar una iniciativa que destaca la diversitat i la riquesa de les nostres empreses locals. Sis empreses destacades del municipi han col·laborat activament per crear una "Fitxa de Promoció d'empreses amb Talent," on comparteixen els aspectes més destacats de la seva cultura empresarial.

Aquestes empreses representen una àmplia gamma de sectors, des de màrqueting digital fins a atenció dental i serveis òptics. Cadascuna d'elles ha respost a preguntes clau sobre el que les distingeix i els criteris que consideren en contractar nous col·laboradors.

  • Bizmarketing (Agència d'Inbound Marketing): Innovació en estratègies de màrqueting digital i solucions creatives per a clients. https://bizmarketing.xyz/ca/
  • S-iE (Solucions d'Identificació i Etiquetatge): Excel·lència en solucions precises i eficients d'identificació i etiquetatge.  https://www.s-ie.cat/
  • Perruqueria Guillaumes: Compromís amb l'excel·lència en serveis de perruqueria unisex i un ambient acollidor. http://www.perruqueriaguillaumes.com/
  • Clínica Dental Vilablareix: Enfocament integral en la salut bucodental i serveis de qualitat amb un equip altament qualificat.  
...
16/10 2023

Nova convocatòria per l'adjudicació dels locals M i K

Nova convocatòria per l'adjudicació dels locals M i K

Les presents bases tenen com a objecte regular la cessió, per a l'ús privatiu de béns de domini públic mitjançant concurs, de dos locals del Viver d'Empreses, situat a l'Avinguda Lluís Companys núm. 61-63, de Vilablareix.
Aquesta convocatòria té com a objectiu seleccionar projectes empresarials presentats per persones emprenedores per ocupar un local, que a continuació detallem:
Locals Superfície útil Renda Base mensual
             57,11 m2                   285,55€
M              123,35 m2                 616,75€
L'objecte d'aquesta concessió demanial és l'adjudicació, mitjançant procediment obert, de l'ús privatiu per a la generació d'activitat econòmica en el municipi de Vilablareix

Va del dia 16 d'octubre fins el 31 d'octubre

Els criteris que es tindran en compte a l'hora de seleccionar les sol·licituds per la utilització dels
locals per a la generació d'activitat econòmica seran, de forma decreixent, els que tot seguit
s'indiquen, d'acord amb la ponderació màxima que es detalla per a cadascun d'ells:
a) Viabilitat del projecte d'implantació

...
26/09 2023

5 webinars per millorar l'atracció de talent

En l'actual món laboral altament competitiu, l'atracció de talent és més crucial que mai. Les empreses que poden identificar i atreure professionals talentosos tenen una clara avantatge competitiva. Per aquest motiu us volem  compartir una selecció d'emocionants webinars que us ajudaran a millorar les vostres estratègies d'atracció de talent.

Enllaç al canal de youtube