16/01 2024

Vilablareix se suma a la Innovació i Emprenedoria amb l'IND+I Club 2024

Amb l'esperit de fomentar l'activitat empresarial i esdevenir un pol d'innovació, Vilablareix té l'honor de ser l'amfitrió del 1r IND+I Club 2024. Descobreix com aquest esdeveniment marcarà un abans i un després per al nostre municipi.

Des de l'àrea de promoció econòmica de l'Ajuntament de Vilablareix, és un plaer compartir la notícia emocionant de l'arribada del primer IND+I Club 2024 al nostre estimat municipi. Aquest esdeveniment, organitzat en col·laboració amb IND+I, promet ser un catalitzador per al creixement empresarial i l'emprenedoria a la nostra comunitat.

L'IND+I Club Vilablareix: Fomentant la Innovació i l'Emprenedoria Local

L'esdeveniment tindrà lloc el proper 29 de gener de 2024 a les 17:00 a la Sala de Conferències de Can Guart, al carrer de la Farigola, 50, Vilablareix. La jornada s'ha estructurat de manera que ofereixi una experiència rica en coneixements i oportunitats de xarxa, amb un programa que destaca pel seu contingut inspirador i rellevància per al nostre teixit empresarial.

Programa Destacat:

Benvinguda Institucional (17:00): A càrrec de Maite Tixis, alcaldessa de Vilablareix, la benvinguda marcarà l'inici d'una jornada plena de contingut estimulant.

Presentació de l'IND+I (17:05): Amb la participació d'Àurea Rodríguez, experta en Innovació i membre del Consell IND+I, la presentació destacarà els objectius i la importància de l'IND+I Club.

Lectures d'Innovació (17:15): Amb destacats autors com Pere Condom, Xavier Amores i Anna Pallí, l'esdeveniment explorarà temes crucials com ciència, tecnologia, sostenibilitat i innovació tecnològica.

Torn de Preguntes i Debat (18:00): Oportunitat única per interactuar amb els ponents i explorar a fons les idees presentades durant les lectures.

Networking (18:30): Espai per establir connexions i col·laboracions amb altres professionals i empresaris presents.

Cloenda (19:30): Amb la moderació d'Àurea Rodríguez, l'acte es tancarà amb un resum del que s'ha après i els agraïments corresponents.

Inscripció i Participació:
Per assegurar la teva plaça i ser part d'aquesta jornada d'innovació, et convidem a inscriure't amb antelació 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeGUqgbyrXpxWkaZzfGnXNmMraNtfPrh4mz7XGWmljQ2JKfZA/viewform

Amb l'arribada de l'IND+I Club, Vilablareix està posant-se al mapa de la innovació i l'emprenedoria. No deixis passar aquesta oportunitat única de ser part d'aquesta història emocionant.

#INDIClubVilablareix #Innovació #Emprenedoria #VilablareixEmpren

Indi-Vilablareix-cat

 

- Pere Condom, director de l'Área d'Anàlisi Estratègic, en la Direcció General d'Indústria de la Generalitat de Catalunya i Director de l'Oficina d'Investigació i Transferència de Tecnologia de la Universitat de Girona de 2020 a 2023 entre d'altres càrrecs, presentarà el su llibre "Ciencia, Tecnología y Startups"

- Xavier Amores, Director del Catalan Water Partnership (CWP) i President del Consell per un ús sostenible de l'Aigua a Catalunya. Director del Programa de MBA de la Universitat de Girona i Professor adjunt de la Universitat de Girona i de l'EADA Business School, presentarà el llibre Net Positive. Impacto neto positivo. Como las personas valientes prosperan dando más de lo que reciben de Paul Polman i Andrew Winston

- Anna Pallí, Cap de Vigilància Tecnològica i Garantia de Qualitat de l'IRTA presentarà ell libre Diseñando estructuras regenerativas de Daniel Christian Wahl