27/11 2023

Empreses destacades comparteixen la seva essència en una fitxa. Conectant Talent

Des del Rusc de Vilablareix, ens complau anunciar una iniciativa que destaca la diversitat i la riquesa de les nostres empreses locals. Sis empreses destacades del municipi han col·laborat activament per crear una "Fitxa de Promoció d'empreses amb Talent," on comparteixen els aspectes més destacats de la seva cultura empresarial.

Aquestes empreses representen una àmplia gamma de sectors, des de màrqueting digital fins a atenció dental i serveis òptics. Cadascuna d'elles ha respost a preguntes clau sobre el que les distingeix i els criteris que consideren en contractar nous col·laboradors.

 • Bizmarketing (Agència d'Inbound Marketing): Innovació en estratègies de màrqueting digital i solucions creatives per a clients. https://bizmarketing.xyz/ca/
 • S-iE (Solucions d'Identificació i Etiquetatge): Excel·lència en solucions precises i eficients d'identificació i etiquetatge.  https://www.s-ie.cat/
 • Perruqueria Guillaumes: Compromís amb l'excel·lència en serveis de perruqueria unisex i un ambient acollidor. http://www.perruqueriaguillaumes.com/
 • Clínica Dental Vilablareix: Enfocament integral en la salut bucodental i serveis de qualitat amb un equip altament qualificat.   https://clinicadentalvilablareix.com/
 • Centre d'Optometria de Catalunya: Dedicació a la salut visual i solucions òptiques personalitzades. https://optocat.cat/
 • Pneumàtics Perelló: Compromís amb la qualitat i eficiència en productes i serveis relacionats amb pneumàtics. https://www.pneumaticsperello.com/

 

Aquesta iniciativa no només permet a aquestes empreses destacar les seves forces, sinó que també enriqueix la comunitat empresarial de Vilablareix. Des de diferenciar-se en el mercat fins a fomentar la col·laboració interempresarial, aquesta iniciativa té el potencial d'impulsar el creixement mutu i reforçar el nostre teixit empresarial.

Convidem totes les empreses de Vilablareix a unir-se a aquesta iniciativa i compartir el que fa única la seva organització. Creiem fermament que destacant les nostres forces col·lectives, contribuïm al desenvolupament i prosperitat del nostre municipi.

Gràcies a aquestes sis empreses per ser pioneres en aquesta iniciativa i per demostrar el talent i la diversitat que defineix Vilablareix!

Destaquem alguns beneficis clau d'aquesta iniciativa:

 • Diferenciació en el Mercat: Destacar positivament en el mercat mitjançant la presentació de la vostra cultura empresarial.
 • Atracció i Retenció de Talents: Una cultura empresarial forta atreu i reté talent, reduint els costos de reclutament i formació.
 • Col·laboració Interempresarial: Fomentar la col·laboració entre empreses per a reforçar la xarxa empresarial i afavorir el creixement mutu.
 • Millora del Clima Laboral: Reflexionar sobre la cultura empresarial pot conduir a millores significatives en el clima laboral i la productivitat.
 • Desenvolupament de la Comunitat Empresarial: Contribuir activament al desenvolupament del teixit productiu local.

Aquesta inciciativa ve donada per la Subvenció de Projectes Singulars 2023 concedida per la Diputació de Girona.

Fitxa Bizmarketing Fitxa SI-E Fitxa Perruqueria Guillaumes Fitxa Clínica Dental Fitxa Optocat Fitxa Pneumàtics Perelló