15/11 2021

Digitalitza el teu negoci

Esteu buscant una manera de destacar entre la competència en el món digital? 

El nostre servei de digitalització està aquí per ajudar-vos a impulsar el vostre negoci cap a l'èxit en línia. I el millor de tot, és completament gratuït!A Digitalitza el teu negoci, ens dediquem a proporcionar-vos les eines i el suport necessaris per establir una forta presència a Internet. Entenem la importància de tenir una estratègia digital sòlida per atraure més clients i augmentar els vostres ingressos. Per això, oferim una gamma de serveis essencials per portar el vostre negoci al següent nivell.

  • Comencem amb el Google My Business, una eina potent que permet que la vostra empresa sigui fàcilment trobada en les cerques de Google. Et guiarem en el procés de creació del vostre perfil de Google My Business, assegurant-vos que la vostra empresa sigui visible per a la vostra audiència local i atregui més clients potencials.
  • Sabíeu que les xarxes socials (Facebook, instagram i linkedin) poden ser una font inestimable d'oportunitats per al vostre negoci?T'ajudem a aprofitar al màxim les xarxes socials més populars, com ara Facebook, Instagram i Twitter. T'assessorarem sobre les millors pràctiques, crearà estratègies de contingut efectives i us guiarà per augmentar la vostra base de seguidors i la interacció amb la vostra audiència.
  • A més, ens assegurem que el vostre negoci estigui disponible per als vostres clients potencials les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, mitjançant WhatsApp Business. Us oferim assessorament sobre com utilitzar aquesta potent eina de missatgeria per millorar la comunicació amb els vostres clients, respondre ràpidament les consultes i augmentar la satisfacció del client.
  • El correu electrònic continua sent una forma efectiva de màrqueting en línia. Et mostrarem com aprofitar el màrqueting per correu electrònic (email marketing) per arribar a la vostra audiència objectiu de manera personalitzada i directa. Et proporcionarem estratègies, consells de segmentació i eines per mesurar i analitzar els resultats de les vostres campanyes de correu electrònic.

Finalment, si necessiteu una presència en línia sòlida, els nostres experts en creació de llocs web estan aquí per ajudar-vos. Us oferirem assessorament expert en la creació del vostre lloc web, assegurant-nos que sigui atractiu, funcional i reflecteixi l'essència

No deixeu passar aquesta oportunitat de treure el seu negoci al següent nivell.

 

Poseu-vos en contacte amb nosaltres avui mateix trucant al 972 49 56, enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o enviant un missatge de WhatsApp!

El nostre equip està llest per ajudar a digitalitzar el seu negoci i assolir l'èxit al món en línia. No espereu més, actueu ara!

digitalizta_el_teu_negoci.jpg