09/06 2022

Vilacomerç LAB El laboratori digital pel comerç i les empreses

Vilacomerç Lab 

Laboratori digitital pel comerç i empreses

logo Vilacomerç

Vilacomerç Lab neix per donar cobertura als comerços i negocis que necessiten material complementari per a la realització de fotografies i vídeos dels seus productes, destinades als seus webs, e-commerces i/o xarxes socials dels seus establiments.

Oferim als professionals, autònoms i negocis del municipi i de fora del municipi' aquest servei.

Objectius:

  • Formació especialitzada en fotografia i vídeo màrqueting, així com la formació en creació d'e-commerce i plataformes de marketplaces.

  • Disposar d'un espai gratuït per a ús individual i que compta amb material per realitzar fotografia i vídeo.

Material:Caixa de llum, softbox, trípodes, gimbal i fons infinit. A més d'un ordinador per editar el material aconseguit i testejar plataformes d'e-commerce.

 

Si tens un negoci i estats interessat millorar la teva imatge, crear continguts visuals i obrir nous canals de venta on-line. 

Fem un pas més per ajudar-te i orientar-te en crear comerç electrònic i fer-se visibles a les xarxes.

En l'actualitat, estem vivint un canvi d'hàbits de consum dels compradors i totes les empreses petites i grans s'hi han d'anar adaptant. Per aquest motiu l'Ajuntament de Vilablareix vol acompanyar-te a les empreses en aquest procés de digitalització. A través d'aquest servei et donem un cop de mà. Pots utilitzar l'espai i l'equipament tècnic per fer fotografies i vídeos, amb l'acompanyament dels nostres tècnics. Els posem en contacte amb els professionals d'aquest sector i anem creant xarxes entre ells.

 

Aquest espai el poden fer servir totes les empreses i emprenedors/es posant-se en contacte a través del correu electrònic.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  o pel telèfon/whatsapp 972 49 56 55

També pots demanar l'assessorament a traves d'aquest enllaç: Assessorament digital

 Vilacomer LAB Vilablareix suport empreses online